OpTrede uitverkocht? Jeetje!

Tja… De kaartverkoop ging nogal… ehm… snel. Wat zijn we weer geroerd door de spontane belangstelling voor ons evenement. De toegangskaarten voor OpTrede bleken in no-time uitverkocht. Op het moment dat we dit bericht plaatsen, is er zegge en schrijve nog 1 kaartje voor de vrijdag over. Maar misschien is het alweer weg als je dit bericht leest. Jeetje… wat nu?

De komende week kijken we of we nog mogelijkheden hebben voor extra tickets. Vooral omdat we zo weinig mensen teleur willen stellen. Onze mogelijkheden zijn niet oneindig. De kleinschaligheid is een van de charmes van OpTrede. De geheime locaties waar je de acts gaat zien zijn lang niet allemaal concertzalen. Vandaar.

Dit raden we je aan

Heb je achter het net gevist en geen kaartje voor OpTrede kunnen bemachtigen? Dan raden we je aan om deze website en onze social media in de gaten te houden. Als er nog extra kaarten beschikbaar komen, hoor je het nieuws in ieder geval uit de eerste hand. Deal? Succes. En hopelijk tot 2 of 3 juni bij OpTrede in Hedikhuizen!