Doe mee met OpTrede 2024!

Doe mee met OpTrede 2024. Want openpodiumfestival OpTrede zoekt bijzondere acts. Ben je doorgewinterde professional of een broekie tussen de schuifdeuren? Dan is OpTrede de plek om jouw podiumkunsten te tonen aan een zeer gevarieerd publiek. Deze 17e editie vindt plaats op 31 mei en 1 juni in Heesbeen. Het thema is: OpTrede Hecht. Omdat onze Facebookpagina er uit lag, hebben we de inschrijfdatum verlengd tot 15 februari!

Druk bezochte edities

Na druk bezochte edities in Drunen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Elshout, Herpt en Hedikhuizen is de organisatie van OpTrede op zoek gegaan naar weer een nieuwe uitdaging. Inmiddels zijn de eerste contacten gelegd in Heesbeen om daar dit bijzondere evenement te organiseren. En dat gaat lukken! De precieze locaties blijven tot het laatste moment geheim. Zeker is, dat Optrede 2024 weer een belevenis zal worden voor het publiek en de mensen die er optreden.

Bekende en onbekende Heusdenaren
OpTrede is de gelegenheid voor bekende en onbekende Heusdenaren van verschillende leeftijden, nationaliteiten en culturen uit alle kernen van onze gemeente om hun talenten te tonen. Het publiek loopt groepsgewijs van geheime locatie naar geheime locatie. Eerdere edities waren volgens deelnemers en publiek een groot succes. OpTrede is er voor élke vorm van podiumkunst. Nieuwe deelnemers in alle genres zijn dus van harte welkom, zowel kunst met een grote als kleine K. Het thema dit jaar is: OpTrede Hecht. Daar kun jij vast wel een goeie act bij bedenken.

Meld je aan vóór 15 februari 2024

Wil jij ook meedoen? Solo of met een groep? Zelfs als jouw act slechts kort duurt, is OpTrede een fantastisch podium! Omdat onze Facebookpagina onverwacht ineens uit de lucht was, hebben we de aanmeldtermijn verlengd. Meld je aan vóór 15 februari 2024 via info@optrede.nl. Na die datum wordt uit alle inzendingen een programma samengesteld. Daarbij wordt vooral gekeken naar afwisseling en verrassing. Altijd zitten er weer onverwachte pareltjes tussen die straks worden opgepikt door het publiek. Sterker nog: voor sommige dichters, vertellers, bands, performers en theatergroepen bleek ons podium zelfs de eerste echte stap in hun carrière.

Aanmelden
Aanmelden voor deelname kan via info@optrede.nl. Vertel wie je bent, wat je van plan bent en wat je link met Heusden is. Na 15 februari hoor je vanzelf of je erbij bent!