Wát een programma! (en hoe zit het met de kaartverkoop?)

Het gonst, zoemt, brult en klotst bij OpTrede. Want de aanmeldingen zijn binnen. Nu gaan we puzzelen: wie past waar in Heesbeen?

Dynamische periode

We zitten in een van de meest dynamische periodes van het jaar. Achter de schermen dan, want jij merkt er waarschijnlijk nog niet veel van. We hebben een flinke bundel aanmeldingen. Acts, zowel groepen als individueel, die zo’n beetje de volle breedte van cultureel/Cultureel Heusden beslaan.

En nu?

Wat er nu gebeurt? We hebben fantastische geheime locaties gevonden in Heesbeen. We gaan nu passen, meten en combineren. Wie gaat met wie op welke plek bijvoorbeeld. Spannend hoor. De acts houden we binnen nu en binnenkort natuurlijk op de hoogte. En ook jij als bezoeker bent nog niet van ons af. Al was het maar vanwege de kaartverkoop.

Kaartverkoop

Oja… de kaartverkoop! Die start op donderdag 18 april 2024. Kijk op deze website, Facebook of Instagram voor het laatste nieuws. Tickets kosten 15 euro per stuk en zijn enkel online te koop.