Ongehoord heet voortaan OpTrede

Ongehoord heet voortaan OpTrede! Waarom dat dan, hoor ik je vragen. Lees snel verder, als je hierover meer wilt weten. Met deze naam kunnen we de toekomst in. Aan het karakter van OpTrede verandert niets: OpTrede is jouw culturele plakboek met bekend en onbekend Heusdens talent.

Ongehoord is sinds de eerste editie in 2005 uitgegroeid tot het Heusdens openpodiumfestival zoals je het vandaag kent. De naam Ongehoord, een activiteit van Stichting Lidy van Dam Fonds, hoorde dus bijna twintig jaar bij ons. Waarschijnlijk zouden we hier nooit verandering in hebben gebracht… Als er in Nederland niet een omroep was gekomen met die naam.

Gemeenschappelijk

Het duurde niet lang voor we doorkregen dat die omroep en wij bar weinig gemeenschappelijk DNA delen. Terwijl we met Ongehoord Heusden met heel veel plezier midden in de maatschappij staan en verbindingen legden tussen alles en iedereen, kwam die omroep vooral negatief in het nieuws. Lang verhaal kort… een naamswijziging! OpTrede is de naam! We hopen dat je ‘m leuk vindt.

Hedikhuizen

OpTrede vindt in 2023 plaats in Hedikhuizen. En wát een gave omgeving en een boel medewerking en vriendelijkheid van de ‘Hekese’ inwoners die OpTrede dit jaar mogelijk maken. Ook nu weer twéé identieke avonden: vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni 2023. Meer info volgt.

Meedoen met OpTrede?

Hey, doe je mee? Ben je een doorgewinterd podiumbeest, of kom je net tussen de schuifdeuren vandaan? Heb je iets met een van de Heusdense kernen? Kom je er vandaan, woon of werk je er of zit je in gemeente Heusden op school? Breng je muziek, verhalen, beweging of iets heuuul anders? Ben je solo of met een groep? Vind je het gaaf om je act uit te voeren voor een nieuwsgierig publiek? Meld je dan aan voor OpTrede. Stuur een e-mail met je contactgegevens en vertel wie je bent en wat je van plan bent: info@optrede.nl.

Niks is raar, want alles is te gek! We zijn benieuwd naar je bericht!