Het muzikale verleden van OpTrede bij HTR

Zaterdagochtend 25 februari 2023 was OpTrede te gast bij HTR Radio. In het programma HeT dRaait om U (die hoofdletters horen erbij) keken Lidy en Stefan terug op het muzikale verleden van OpTrede. Of ja… eigenlijk van Ongehoord natuurlijk 😉

Openpodiumfestival

Zoals je weet is OpTrede de nieuwe naam van openpodiumfestival Ongehoord. Sinds 2005 zijn er mooie pareltjes te zien en te beluisteren geweest. Te veel voor ‘slechts’ twee uur radio. Maar deze radio-uitzending (met beeld) is een poging om jou een mooie dwarsdoorsnede te laten horen. We vullen dit aan met enkele nummers uit onze eigen playlists. Presentator en interviewer John Goedmakers was een prettige gastheer en presentator en had heel veel vragen in petto.

Terugluisteren

Via de onderstaande link kun je het héle programma terugluisteren én zien. Kortom: wil je nu al meer weten over OpTrede? Dan is dit de link voor het terugkijken van de uitzending van HTR Radio, zaterdagochtend 25 februari 2023: https://www.youtube.com/watch?v=EIzWHS2jTwA.